BAJNOK AVATÁSSAL ZÁRTA AZ ÉVET A KÉKTÓI MÉNES

A Kéktói Ménes és a Csáki-Fejes Team eltökélt munkájának köszönhetően a Furioso-North Star Hódmezővásárhelyi tájfajta lovakkal Szilvásváradon 2021.10.29-31. között a díjlovas országos döntőn kimagasló eredményeket értek el.

Bajnok avatással zárta az évet a Kéktói Ménes

Hatalmas dolog és egyben csodálatos lezárása a 2021-es versenyszezonnak. Újra bizonyítást nyert, hogy a sok odaadó munka, erőfeszítés a fajtánkba vetett hit meghozza az eredményt.
Gratulálunk a remek eredményekhez és az egész éves kitartó munkához lovaknak- lovasaiknak, edzőknek és segítőknek egyaránt!

Óriási köszönet a lovak tenyésztőjének édesapánknak néhai kéktói Kucsora Istvánnak és az őt az eltökélt munkájában mindvégig támogató édesanyánknak néhai Kucsoráné Kobzi Évának!

Szeretettel emlékezünk rájuk!

Üdvözlettel a Kucsora család-Kéktói Ménes
Hódmezővásárhely-Kéktó puszta, 2021.11.01.

 

Bajnok avatással zárta az évet a Kéktói Ménes

 


Jól zárta az évet díjlovas csapatunk a Championatus Döntőn Szilvárváradon.
Igaz Lilla és Domokos-Kószó Marcell is nagyon sikeresen zárták első versenyévüket: idén májusban szerezték meg a rajtengedély vizsgájukat, most pedig eredményesen szerepeltek az A Ifjúsági országos döntőn:

Igaz Lilla és Tarantino 5., Domokos-Kószó Marcell és Furioso-123 Lényeg 1. helyen végeztek.
Fejes Kata két lóval indult a döntőn: North Star XIV-7 Kormossal MB Felnőtt kategóriában 6., Furioso-123 Lényeggel MA Felnőttben 5. helyezést értek el.

Tehát gratulálunk Domokos-Kószó Marcinak és Lényegnek, az A Ifi “Champiknak”, valamint Igaz Lillának Tarantinoval, és Fejes Katának Kormossal és Lényeggel a szép eredményekhez!

Csáki-Fejes Team